Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minimum 1.000₺ ve üstü para çekim işlemi sağlamanız durumunda bu bonustan yararlanabilirsiniz.
Bu bonus, Deneme Bonusu ve herhangi bir etkinlik bonusu ile yapılan para çekim işlemleri için geçerli değildir.
Bu bonusu, gün içerisinde sadece 1 para çekim işleminiz için talep edebilirsiniz.
Bu bonus, yalnızca slot alanlarında kullanılabilir.
Slot oyunlarında Bonus Satın Al (Buy Feature) işlemi yapılabilir.
Bu bonustan yararlanabilmek için, çekim yaptığınız gün içerisinde paylaşımlarınızı yapmanız ve gerekli bilgileri E-mail yolu ile iletmeniz gerekmektedir.
Çekim tutarına göre eklenecek bonus bilgileri aşağıda ki tabloda belirtilmiştir.
> 1.000₺ – 4.999₺ → 300₺ bonus
> 5.000₺ – 9.999₺ → 500₺ bonus
> 10.000₺ – 49.999₺ → 1.000₺ bonus
> 50.000₺ ve üzeri → 2.000₺ bonus
Slot alanında, bonus miktarının 5 katı çevrim yapılmalıdır.
Bonus talebinde bulunabilmeniz için aşağıda belirtilen adımların eksiksiz olarak tamamlanması gerekmektedir. 1. Adım: Başarılı para çekim işleminizi ForumRoyal gibi saygın forumlarda kamuya açık şekilde paylaşın. 2. Adım: X(Twitter), Telegram, WhatsApp ve YouTube hesaplarımızı takip edin. 3. Adım: Paylaşımlarınızın ekran görüntüsünü ve linkini (URL) destek@radissonbet360.com adresine gönderin. Bu işlem, bonusun hesabınıza aktarılması için gereklidir.
E-mail gönderiminizi takiben 1 saat sonra hesabınızı kontrol edin. Canlı Destek ekibimiz E-mail sistemiyle doğrudan iletişimde olmadığından anlık bilgi veremeyebilir.
Alınan bonus miktarının minimum 3, maksimum 5 katı kadar kazanç sağlanabilir ve bu bonus ile yalnızca bir adet çekim işlemi gerçekleştirilebilir.
Bu bonus, diğer bonuslarla birleştirilemez.
Bu bonusun kullanım süresi 1 gündür. Bonus tutarı anapara kasanıza aktarıldıktan sonra, 15 gün içerisinde kullanmanız gerekmektedir. Aksi halde bonus, kazançlarınız ile birlikte iptal edilecektir.